PC&Consoles

PlayStation VR primește o reducere semnificativă de preț

Cei care sunt în căutarea unei oferte bune pentru PlayStation VR ar putea avea un motiv de bucurie în curând. Pe lângă introducerea unui nou pachet promoțional, prețul pachetului premium deja existent pe piață primește o reducere de 50 dolari.

La prețul de 400 dolari (sau 500 dolari în Canada), cel mai nou pachet promoțional oferă atât dispozitivul PSVR propriu-zis, cât și camera PlayStation. Pe lângă casca de realitate virtuală și un PS4, această cameră video este cealaltă componentă hardware necesară pentru experiența PlayStation VR. Deși necesară, camera nu a fost până acum inclusă în set, necesitând a fi achiziționată separat. Acest pachet înlocuiește varianta de sine stătătoare de acum, care costă 400 dolari. Așa cum subliniază și Sony, asta înseamnă că efectiv veți primi camera gratuit. Acest caz nu este tocmai unul ideal pentru cei care deja dețin camera și sperau ca setul de realitate virtuală să primească o reducere, dar este totuși o ofertă bună pentru toți ceilalți.

Sony va continua să ofere pachetul PlayStation VR Worlds, care include casca, camera, două controllere (care sunt de obicei opționale, dar pot oferi o experiență mai bună în multe jocuri), și o colecție de mini-jocuri. Toate acestea vor fi disponibile pentru 450 dolari în State și 580 dolari în Canada.

Conform unei postări de pe PlayStation Blog, aceste două pachete vor începe să fie disponibile în magazine începând cu data de 1 septembrie. Această formulare ar putea sugera o mică întârziere până când vor fi pe stoc. Sony deasemenea ne atenționează că pachetul Farpoint care până acum era mai greu de găsit, ce include o copie a shooter-ului VR și un controller cu țintire pentru PSVR, sunt din nou pe stoc.

Luna octombrie va marca aniversarea de 1 an de la lansarea lui PlayStation VR. Sony nu a comunicat cifre exacte legate de vânzarea acestui dispozitiv. Faptul că abia acum PSVR face parte dintr-o promoție ar da totuși de înțeles că până acum s-a vândut foarte bine.

Nu știm dacă această ofertă va fi extinsă și pe teritorul Europei, dar probabil acest lucru se va întâmpla cât de curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button