PC&Consoles

Playstation VR: Pret, lansare si jocuri!

Pretul pentru Sony Playstation VR, fostul Project Morpheus, a fost anuntat. Dispozitivul de VR va fi disponibil la pretul de 400 de euro, ceea ce inseamna ca este practic mai scump decat un Playstation 4.

Playstation VR mai necesita si o camera Playstation Move, care este disponibila separat la pretul de 60 de euro. Pentru experienta completa veti mai avea nevoie si de controller-ul de la Playstation Move, care mai costa inca 30 de euro. Asa ca in total se apropie de 500 de euro.

Inclus in pretul de baza veti gasi headset-ul in sine, toate cablurile necesare pentru a conecta unitatea la consola, precum si foarte importanta cutie de procesare externa, care va compensa pentru capacitatea nu tocmai exceptionala de calcul a consolei in sine.

Dispozitivul va fi disponibil din luna octombrie, moment in care veti gasi pe piata si in jur de 50 de jocuri care sa suporte Playstation VR, Sony colaborand acum cu 230 de dezvoltatori pentru realizarea de continut suplimentar pentru Playstation VR.

Printre aceste jocuri se numara lucruri precum Playstation VR Worlds, o colectie de mini-jocuri in VR.

Until Dawn Rush of Blood, jocul de VR facut ca un fel de extensie pentru Until Dawn, dar cu un concept fundamental diferit.

Tumble VR, un joc de puzzle-uri fizice in VR.

Playroom VR, o colectie de mini-games la care un jucator este echipat cu casca VR, in timp ce restul participantilor se vor folosi de un controller normal, interactionand unul cu altul in functie de fiecare mini-game.

In ele din urma, RIGS Mechanized Combat League este singurul din aceste jocuri care chiar pare interesant. Controlezi un mech de lupta in arene de batalie variate. Ca un fel de Hawken, daca Hawken ar fi interesant.

[ArsTechnica, Eurogamer ]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button