PC&Consoles

La E3 2016, Sony scoate la lumina viitorul PlayStation-ului – in VR

In cadrul conferintei E3 2016 din 13 iunie, Sony au prezentat casca lor VR, ce este intitulata in mod simplu, PlayStation VR.

PlayStation VR anuntat oficial

Aceasta va fi lansata pe piata in data de 13 octombrie 2016, impreuna cu peste 50 de jocuri disponibile in acel moment, printre care Star Wars: Battlefront VR, Batman: Arkham Knight, un posibil Resident Evil 7 si God of War 4, si altele.

Pretul? Un relativ accesibil 399$, ceea ce inseamna ca pe plaiurile noastre mioritice o vom putea obtine in jurul a 2000-2100 de lei. Nu e chiar moca, dar in orice caz e mult mai accesibil decat un Oculus Rift sau HTC Vive.

Cat despre headset in sine, acesta va oferi un display 1080P ce ruleaza la 120 de cadre pe secunda, tehnologia 3D Audio, si un unghi vizual de aproximativ 100 de grade. Acesta cantareste aproximativ 610 grame.

Separat de casca exista o unitate de procesare, care se ocupa de procesarea sunetului 3D si moduri de screencast precum Social Screen si Cinematic Mode.

Un bundle de lansare de 499$ va fi deasemenea disponibil, incluzand jocul VR Worlds, care dupa trailer promite a fi o experienta de lansare extrem de imersiva:

Get Adobe Flash player

Intreaga conferinta de presa Sony poate fi vizualizata mai jos:

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button