Gaming

PlayStation VR dezmembrat pana la ultimul surub

PlayStation VR este prima casca virituala adresata detinatorilor de Playstation 4, Sony adresand astfel un nou mof pe piata. Sigur, nu este nici HTC Vive sau Oculus cand vine vorba de putere de procesare, dar PlayStation VR pare sa doreasca un alt public.

Detinatorul de consola nu se incurca cu FPS-uri si nici cu preturi la sisteme de racire, din acest motiv PlayStation VR nu o sa te rupa la buzunare, mai mult, pe langa telefon, prezinta o alegere destul de ieftina pentru o casca virtuala. Mai ales pentru cei care doresc sa incerce la ei acasa asa ceva fara sa plateasca aproape o mie de euro.

Bine, pe de alta parte multi viitori cumparatori sunt extrem de curiosi ce se ascunde sub carcasa casti virtuale. Sony ne-a dat o sansa sa aruncam o privire, in japoneza, peste componentele din interiorul acesteia.

https://youtu.be/ad73KXerChk

Spre deosebire de multe dintre aceste clipuri de prezentare in care un inginer se plimba cu surubelnita intr-un dispozitiv, aici nu prea am primit foarte multe detalii tehnice. Cele 12 minute nu spun foarte multe, asta pentru ca nu este o idee buna sa lasi toate secretele la apa inainte de lansare, totusi putem spune cu incredere ca nu par foarte usor de reparat. Asa ca atentie la pereti.

PlayStation Report

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button