TECH

Playstation VR ar putea primi un controller nou

Playstation VR este în acest moment cea mai de succes platformă de realitate virtuală de pe piață, dar nu este tocmai cea mai avansată, din moment ce metoda de control tot este reprezentată de Playstation Move.

Dar ceva mai bun ar putea fi pe drum, conform unei mențiuni a ceva numit Playstation Navigation Controller pe pagina de compatibilitate a jocului de VR The Solus Project. Ce e drept, ar putea fi o referință la vechiul Navigation Controller, ce a fost disponibil pentru Playstation 3, dar care n-a avut o durată de viață prea mare.

Dar din moment ce alte companii care se ocupă cu dezvoltarea unor jocuri de VR încep să publice anunțuri că au primit surprize de la Sony, un nou controller ar putea fi pe drum.

Nu pare imposibilă ideea că Sony ar fi lucrat la un mod de control nou, din moment ce vedem progres însemnat făcut în ultima vreme de către Oculus, Valve, până și Microsoft. Astfel, ar putea fi disponibil în curând un bundle de Playstation Vr care să conțină și o metodă de control dedicată.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button