MORE

PlayStation VR ar putea ajunge pe PC

Chiar daca este un dispozitiv de VR dedicat unei singure console, PlayStation VR ar putea ajunge si pe PC.

Masayasu Ito,  Senior Vice-Presedinte al Sony Computer Entertainment, a facut o declaratie foarte interesanta pentru publicatia japoneze Nikkei. Una care indica posibilitatea ca PlayStation VR sa fie compatibil cu PC-ul.

Cuvintele sale exacte, atunci cand a fost intrebat daca PSVR va ajunge pe PC, au fost:

Din moment ce PlayStation 4 imparte multe din componentele sale cu PC-urile, exista posibilitatea. Momentan suntem concentrati pe jocuri si nu suntem gata sa facem vreun anunt in acest moment, dar as zice ca se va face o expansiune in acest domeniu.

Doar spunand ca exista acea posibilitatea, inseamna ca pasionatii de hardware vor face cu siguranta PlayStation VR sa functioneze pe un PC. Fiecare periferic facut pentru PlayStation a fost la un moment sau altul modificat pentru a functiona pe PC, asa ca PSVR cu siguranta va avea aceeasi soarta.

Pe PlayStation 4, dispozitivul are micul dezavantaj al hardware-ului consolei. Nu va putea reda un nivel de detaliu foarte mare pentru jocurile care merg in VR. Dar pe PC exista posibilitatea de-a folosi hardware mult mai puternic. Si avand in vedere ca PSVR este mai ieftin ca Oculus si HTC Vive, ar fi o alternativa interesanta.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button