GAMING

Playstation TV blocheaza, hackerii deblocheaza

Discutia asta despre tot ce inseamna dispozitive portabile sau pseudo portabile si cat de deschise si permisive sunt ele ca platforme ajunge inevitabil la un hack care rezolva 99% dintre probleme.

Pentru ca, Sony, in dorinta de a-si proteja propietatile intelectuale si nu numai, pune sistem de DRM inutile acolo unde ar trebuii sa lucreze la imaginea publica cand vine vorba de console portabile de exemplu. Dar asta este o cu totul alta discutie.

Aici vorbim de Playstation TV, care nu era compatibil cu foarte multe jocuri din galeria de mobile Sony, cu toate ca era un hardware similare cu un PS Vita.

Se pare ca aceasta problema de compatibilitate a fost rezolvata de un hacker numit „mr.gas”, pe forumul Hackinformer, acesta deblocand un numar impresionant dintre titlurile „incompatibile” pana nu acum ceva timp.

Astfel, pentru cei care si-au achizitionat un Playstation TV si vor sa il mai si foloseasca, acum au un motiv in plus sa puna in aplicare hack-ul. Bine, daca se poate numi asa, avand in vedere ca trebuie sa trimiti un mesaj catre PS TV din aplicatia de mail inclusa pe Playstation TV cu un fisier writer.eml atasat, dar intreaga explicatie a procesoului de „hack-uire” a dispozitivului se poate gasi in sursa de mai jos. Cert este ca acum sunt mai multe jocuri si mai multe motive sa cumperi un Playstation TV.

[Hackinformer]

Related Articles

Back to top button
Close
Close