GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PlayStation Studios ar putea lansa mai multe jocuri pe Steam

După cum ați observat deja, PlayStation începe să-și aducă o parte dintre jocurile exclusive de pe console și pe PC prin intermediul Steam. După ce am primit Horizon Zero Dawn: Complete Edition și urmează ca pe data de 18 Mai să fie lansat și Days Gone, pagina publisherului ascunde mai multe titluri.

Pe pagina oficială de pe Steam, cei de la PlayStation au publicat 22 de produse (jocuri + DLC), dar indiciul cel mai important îl regăsim în tab-ul „About” unde avem secțiunea My Games. Deasupra acestuia criteriu apare suma de 41, ceea ce înseamnă că pagina are câteva placeholdere atașate. Adică sloturi rezervate pe platforma celor de la Valve pentru lansări viitoare.

PlayStation Studios Steam Jocuri

Ce jocuri de PlayStation ar putea să ajungă pe PC?

Zvonurile au vorbit în trecut despre God of War, Uncharted și Demon Souls. În plus, odată cu lansarea lui PlayStation 5, din ce în ce mai multe jocuri vor avea suport pentru Ray-Tracing. Asta înseamnă că unii producători vor vrea să-și aducă titlurile și pe PC, unde pot profită de puterea superioară oferită de plăcile video de la NVIDIA și Radeon pentru a scoate în evidență valoarea grafică.

Momentan, nu avem niciun anunț oficial din partea celor de la PlayStation, însă cu Days Gone aproape de lansare și cu Horizon Zero Dawn lansat de ceva timp, avem confirmarea că publisherul vrea să-și extindă librăria (alături de profituri) și pe PC prin intermediul Steam.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button