PC&Consoles

PlayStation Store pentru PSP se inchide oficial in Martie

Ziua de Martie 31, 2016 reprezinta o zi foarte trista pentru posesorii de PSP-uri, acestia pierzandu-si accesul la magazinul virtual al celor de la Playstation pentru prima consola portabila din gama.

Inainte sa se panicheze cineva, PS Vita nu este afectata de aceasta decizie, serviciile PlayStation Store functionand in parametri normali pentru consola mai noua. Cu o singura adnotatie importanta: Detinatorii de PSPGo sunt cei mai dezavantajati de aceasta decizie, avand in vedere ca modelul nu detine un reader UMD, formatul mini-disk propietar Sony. Cu alte cuvinte, incepand de pe 31 martie, daca doresti sa te joci pe PSPGo-ul tau un joc, o sa fi nevoit sa modezi consola. Aceasta fiind varianta mai putin… eleganta sa o numim. 

Defapt si de drept, nostalgicii se vor mai putea delecta cu jocuri pentru PSP fara prea mare bataie de cap, titlurile in format digital existand in continuare pe site-ul oficial PlayStation Store si sa nu uitam ca poti instala jocuri de PSP si pe Playstation 3, acestea putandu-se transfera via cablu USB. In concluzie alternative legale exista, dar sunt mai putin comode.

Putem spune ca luna asta a fost plina ochi de anunturi triste din partea celor de la Sony, intai faptul ca Playstation TV dispare de pe rafturile nipone, iar acum faptul ca Playstation Store pentru PSP este inchis. Se pare ca asistam la finele unei generatii de console portabile. Cel putin in cazul celor de la Sony.

[Playstation]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button