GamingPC&Consoles

PlayStation Spring Sale 2022 – Care sunt cele mai bune oferte ale primăverii?

PlayStation a anunțat prima mare campanie de reduceri pe 2022, prin intermediul căreia compania vrea să marcheze această primăvară. Iar cu numai câteva zile rămase până la Paște, am zis că este cazul să aruncăm o privire peste ofertele din catalogul Spring Sale și să vedem ce chilipiruri putem găsi și ce titluri mari sunt disponibile la prețuri mici.

Este o ocazie numai bună să puneți mâna pe unele dintre cele mai bune jocuri pentru PlayStation 4 și 5 la prețuri bune. Ca în fiecare an, reducerile din cadrul PlayStation Spring Sale se aplică atât jocurilor în format digital, cât și celor în format fizic. Am făcut o selecție ale celor mai bune oferte, pentru a vă ușura căutările.

Joc Platforma și Preț
Assassin’s Creed Valhalla – Complete Edition (PS4 / PS5) PS Store / 398.34 RON
Cyberpunk 2077 (PS4) PS Store / 119.95 RON
Far Cry 6 (PS4 / PS5) PS Store / 169.95 RON
Ghost of Tsushima (PS4) eMAG / 129.99 RON
Ghost of Tsushima Director’s Cut (PS5) eMAG / 204.99 RON
Spider-Man (PS4) Altex / 98.95 RON
Spider-Man: Miles Morales (PS5) eMAG / 115.99 RON
The Last of Us 2 (PS4) PS Store / 94.95 RON

Desigur, aceasta nu este toată selecția de jocuri disponibile în cadrul PlayStation Spring Sale 2022. Dacă vreți să vedeți o listă mai mare cu reduceri, puteți accesa pagina campaniei de pe PS Store. Aici veți găși o selecție și mai mare de jocuri, printre care și WWE 2K22, Kena: Bridge of Spirits, Call of Duty Vanguard si multe altele.

Dacă vreți să puneți mâna pe jocuri în format fizic, campania se întinde până pe data de 24 Aprilie. În schimb, dacă vă interesează jocurile în format digital, aveți ceva mai mult timp, până pe 27 Aprilie.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button