Gaming

Sony creste preturile pentru Playstation Plus in Europa!

Anul acesta a fost unul extrem de fructuos pentru Sony, consola acestora, Playstation 4, fiind in topul preferintelor europenilor. Din pacate acestia nu au avut o conferinta de presa la GamesCom 2015, lucru care a lasat un gust amar in gura multor gameri, numind compania japoneza lenesa. Chiar si asa, Playstation in Europa a dominat piata in mai toate cazurile, fiind consola preferata a europenilor, care, dar care acum vor trebui sa scoata din buzunar ceva gold in plus pentru a-si cumpara Playstation Plus in Europa.

Sony a confirmat faptul ca preturile pentru Uniunea Europeana si Anglia vor creste la abonamentele pentru Playstation Plus, dar doar pentru anumite pachete, pretul pentru un an intreg ramanand intact. Astfel, Sony spera sa descurajeze achizitionarea abonamentelor pe mai putin de 12 luni, lucru de inteles, avand in vedere ca atunci cand cumperi un abonament de 12 luni, ai si ceva beneficii.

Sony a tinut totusi sa mentioneze ca din 1 septembrie 2015 preturile vor creste pentru abonamentele pe o luna si trei luni, „in functie de conditiile de piata”, ceea ce inseamna ca unele regiuni s-ar putea sa fie ocolite de o crestere prea mare. Pe de alta parte, Romania, cand vine vorba de giveaway-urile oficiale de pe Blogul Playstation, inca nu este inclusa. Dar macar avem Playstation Store in moneda nationala! Asa, cu pasi mici de pitic vom ajunge si noi sa ne batem de la egal  la egal… cu bulgarii in curand!!!

Articole asemanatoare

Back to top button