PC&Consoles

Playstation Plus este gratuit săptămâna aceasta

Dacă vreți să testați serviciile oferite de Playstation Plus fără să achitați taxa lunară, aveți ocazia săptămâna aceasta.

Sony anunță că între 15 și 20 noiembrie aveți ocazia să retrăiți vremea de glorie a lui Playstation 3, când nu trebuia să plătiți un abonament pentru a putea accesa modul de multiplayer al jocurilor pe care le-ați cumpărat la preț întreg. Prin coincidență, această perioadă este și cea în care Overwatch este gratuit… deși, nu știu sigur dacă aveați nevoie de Playstation Plus pentru a-l juca, având în vedere că este gratuit.

Important este că puteți să jucați după bunul plac orice vreți pentru câteva zile în multiplayer, fără vreun stres că va trebui să plătiți un leu pentru ceea ce ar fi trebuit să fie un drept fundamental al vostru de la bun început. Apoi, dacă vreți să continuați aventura într-un joc de multiplayer va trebui să achitați în continuare taxa lunară. Durerea va fi atenuată de jocurile care vin cu acest abonament, unele dintre ele fiind chiar grozave și la un preț cu mult mai mic față de cât v-ar fi costat în mod normal.

[Sony]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button