Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

PlayStation Now, la final de open beta. Abonamentele, disponibile dupa 13 ianuarie

/
/
/
/
image

PlayStation Now, serviciul de streaming de jocuri, anuntat pentru unele televizoare smart de la Samsung, va oferi abonari nelimitate incepand din 13 ianuarie. Contra cost, evident, dar vestea buna e ca utilizatorii vor beneficia de 7 zile gratuite de testare, de la momentul lansarii. PlayStation Now s-a aflat in open beta din iulie anul trecut, iar Sony a anuntat la CES 2015 ca serviciul va fi disponibil din 13 ianuarie pentru utilizatorii din Statele Unite si Canada.

Prioritate vor avea detinatorii de PS4, dar Sony a promis ca va face serviciul disponibil si pentru alte dispozitive. Costa 19,99 dolari pe luna sau 44,99 dolari pe trei luni. Compania a anuntat ca „va oferi acces instant si nelimitat la un catalog care cuprinde peste 100 de titluri pentru PS3, jocuri provenind atat de la Sony, cat si de la Warner Bros, SEGA si cativa dezvoltatori independenti”. In trailerul de lansare, apar titluri mari ca BioShock Infinite, Batman: Arkham City, Uncharted si The Last of Us.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar