GamingRSS PaginaDeMedia

PlayStation Network are diverse probleme in intreaga lume

Daca ai avut probleme de conectare cand ai pornit ti-ai pornit PlayStation-ul de dimineata, afla ca nu esti singurul. Se pare ca PlayStation Network are probleme in intreaga lume. Acestea au inceput deja de cateva ore, insa la noi era noapte, astfel nu au fost multi gameri afectati. La aceasta ora problemele inca persista.

Chiar acum ce mi-au sosit niste jocuri de PS4 si am zis sa pornesc consola. Mi-a dat o eroare de conexiune legata de serverele DNS, insa am presupus ca e de la netul meu. Am incercat sa resetez router-ul, insa problema a persistat. Bine, ciudat este ca ieri pe vremea asta mergea. „O fi picat PlayStation Network”, mi-am zis in mintea mea. Am intrat rapid pe reddit sa vad, numai ca sa descopar ca nu sunt singurul. Ba chiar dimpotriva, erau multi oameni care raportau probleme.

Site-ul oficial al PlayStation Network confirma ca exista dificultati in departamentul Gaming and Social si unii jucatori ar putea intampina probleme. De la sign-in, pana la lansarea anumitor jocuri care necesita conexiune online. Cea mai recenta actualizare referitoare la aceasta problema a PSN a fost facuta acum cateva ore. Chiar daca problemele par sa afecteze jucatorii din toata lumea, nu toti intampina acelasi tip de eroare.

Sony nu a confirmat daca problema cu PlayStation Network are legatura cu cererea foarte mare cauzata de epidemia de COVID-19, sau daca e din alt motiv. Compania a luat deja masuri in legatura cu ceea ce se intampla si cel putin eu, am reusit la a patra incercare sa ma loghez pe PSN, insa merge foarte greu orice tine de internet.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button