PC&Consoles

PlayStation ne aduce profilurile pe PC, cu trofee, prieteni și mesaje

My PlayStation este platforma menită să ne conecteze profilurile de pe consola Sony cu internetul și să ne ajute să ținem legătura cu prietenii, printre altele.

Sony a dezvăluit un nou mod prin care, atunci când suntem plecați, vom putea în continuare să stăm de vorbă cu prietenii de pe PlayStation. Platforma se numește My PlayStation, iar o postare de pe blogul oficial ne spune ce poate face.

Dacă intri pe site-ul PlayStation, vei vedea acum un buton „My PlayStation”. De acolo îți poți accesa pagina profilului din rețeaua PlayStation, care poate fi acum modificat după bunul plac, fără a fi nevoie să mai pornești consola sau să folosești aplicația pentru smartphone. Desigur, noua platformă permite ceva mai multe.

Fiind vorba de un nou mod de a comunica, platforma permite trimiterea de mesaje ceva mai ușor, căutarea și găsirea unor noi prieteni, asta pe lângă abilitatea de a le vedea cu ușurință profilurile. Desigur, ar conta prea puțin dacă nu am putea să ne și lăudăm cu trofeele noastre, nu? Putem acum atât să le vedem, cât și să le comparăm cu cele ale prietenilor.

Conform Endgadget, ceea ce nu poate face este să ne scape de spațiul albastru de deasupra profilului, care poate fi modificat numai de pe console, ceea ce este cel puțin ciudat. În plus, îi lipsește și un mod de a vedea comunitățile din care faci parte.

Acum, dacă ar fi să vorbim despre aspect, nu pot spune că arată prea impresionant, nu pentru un site din partea unei companii de o asemenea importanță. Se lasă parcă prea mult spațiu gol, însă scopul său a fost atins. Desigur, este doar începutul, iar Sony ne promite îmbunătățiri pe viitor.

Țelul nostru este să vă oferim o experiență socială atractivă, chiar și atunci când sunteți departe de consolă. Vom continua să îmbunătățim și să adăugăm mai multe funcționalități în My PlayStation în mod regulat.

My PlayStation, conform aceleiași postări, funcționează în majoritatea browserelor web din Windows 10, MacOS 10, dar și pe iOS 10 și Android 5 sau versiunile mai noi.

[Sony] [Endgadget]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button