PC&Consoles

Playstation il pierde pe Adam Boyes?

In ultimul timp, platformele de jocuri Sony s-au bucurat de foarte mult sprijin din partea dezvoltatorilor mari și mici, dar acum una dintre persoanele responsabile de aceste relații părăsește compania.

Adam Boyes a anunțat într-o serie de tweet-uri (și pe PlayStation Blogcast) că el se va întoarce „în lumea dezvoltarii de jocuri”, din care a plecat în 2012 pentru a deveni VP-ul brandului PlayStation.

Responsabil cu relatia cu dezvoltatorii si producatorii. Recent, slujba sa a implicat aducerea de experiențe la PlayStation VR, dar Boyes a conectat, de asemenea, proiecte precum remasterizarea lui Grim Fandango și No Man’s Sky. Recent, un alt nume conectat cu realizarea legaturii intre Sony si dezvoltatorii indie, a parasit, de asemenea, compania, astfel, managerul de cont si fostul redactor 1UP Nick Suttner si-a anunțat plecarea de săptămâna trecută.

Nu există nici un comentariu legat de urmatoarea mutare a acestora, cu toate că aceasta schimbare vine într-un moment interesant, cand Sony isi reorganizeaza unitățile interne, iar Microsoft creste competiția cu mișcări cum ar fi legarea lansarii jocurilor pe Xbox și PC. Cu toate acestea, ne așteptam ca lansarea jocurilor sa nu fie afectata, echipa din spatele No Man’s Sky anuntand astăzi că jocul a trecut de aur

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button