GAMING

PlayStation Heroes: un nou mod de a face caritate si de a te distra, de la Sony

Sony se pregateste de lansarea unei aplicatii pentru PlayStation 4, care te va incuraja sa iei parte la actiuni caritabile si sa arati omenirii ca-ti pasa de situatia bolnavilor de cancer sau de nevoile copiilor din tarile sarace… „Fii erou nu doar in jocuri, ci si in realitate!” – este deviza folosita la promovarea aplicatiei PlayStation Heroes. Ea iti va da posibilitatea sa fii erou PlayStation si sa joci jocurile alese de celebritati din lumea sportului si entertainmentului.

Castigatorul acestor intreceri va juca cele mai „mari” jocuri de PS4 – online sau in realitate – alaturi de figuri populare din sport si entertainment. Pe larg, procedura e in felul urmator: detintatorii de PS4 vor cumpara si descarca teme si obiecte prin intermediul aplicatiei, fiecare banut cheltuit oferindu-ti o intrare la un fel de tombola, prin care poti castiga una dintre sesiunile de gaming cu vedete. O cota de 90% din pretul de cumparare a obiectelor/temelor va merge direct la organizatiile de caritate, respectiv Make-A-Wish, The USO si The V Foundation for Cancer Research.

Sony a donat deja cate 100.000$ pentru fiecare organizatie in parte, incurajandu-si astfel publicul sa-i urmeze gestul, la o scara mai mica, bineinteles. Aplicatia PlayStation Heroes va fi disponibila pentru descarcare incepand din 24 Februarie, din PlayStation Store. Aplicatia iti va oferi, pe langa posibilitatea de a avea propria ta contributie la o cauza umanitara, si sansa de a castiga insigne, de a obtine informatii cu privire la viitorii participanti, precum si de a vizualiza inregistrari video cu jucatori care au „prestat” deja in jocuri alaturi de celebritati. In Martie, poti avea sansa de a juca alaturi de snowboarder-ul american Shaun White in Destiny, iar in lunile care vor urma ii vei putea intalni pe Snoop Dogg si pe jucatorul de baseball Yasiel Puig.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button