GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Controllerul DualSense de la PlayStation va fi disponibil în două culori noi

Începând cu luna viitoare, controllerul wireless DualSense pentru PlayStation 5 va fi disponibil în două noi variante de culoare: Midnight Black și Cosmic Red. Gamerii vor putea experimenta astfel feedback-ul haptic folosind controllere care să le completeze perfect setup-ul.

Varianta de culoare Midnight Black a fost obținută combinând două nuanțe diferite de negru cu finisaje și detalii gri deschis, reflectând felul în care vedem spațiul atunci când privim cerul nopții. Cosmic Red aduce un design îndrăzneț în combinații de roșu și negru, inspirat de nuanțele de roșu aprins specifice cosmosului.

Familia DualSense crește!

Controllerul DualSense a adus un upgrade semnificativ comparativ cu generația anterioară, datorită funcționalității inovatoare, precum feedback-ul haptic și triggerele adaptive. Schimbarea a fost una mare și în ceea ce privește designul și culoarea aleasă, iar acum gama va fi îmbogățită cu primele versiuni de controller colorate.

Noile variante de culoare ale lui DualSense vor putea fi achiziționate la nivel global, din magazinele retailerilor parteneri, începând de luna viitoare. Data exactă a disponibilității variază în funcție de regiune. Dacă vreți să aflați mai multe despre noile culori, accesați pagina oficială.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button