MORE

Playstation – „Cu DriveClub am gresit si noi…un pic!”

Sony, in general cand au o problema de comunicare sau anunta ceva care poate deranja fanii, o fac intr-un stil aparte. In urma cu cateva zile, Sony, au anuntat faptul ca unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru PS4, DriveClub, va avea si un „plan tarifar”, ca demo-ul titlului va fi disponibil gratuit pentru membrii Playstation Plus si ca va avea o serie de upgrade-uri de la 10 la 50 de dolari incluse in joc. Problema era faptul ca, indiferent daca ai platit 10 sau 50 de dolari, odata ce iti expira abonamentul Playstation Plus jocul nu mai poate fi accesat de catre utilizator. Ciudat nu?

Ei bine, fanii au luat atitudine in forta, asaltand contul de Twitter al celor de la Playstation si pe cel Sony, exprimandu-si dezacordul vis-a-vis de aceasta practica, considerand pe buna dreptate ca odata ce ai platit 50 de dolari jocul trebuie sa ramana in libraria ta digitala, nu sa dispara dupa ce iti expira abonamentul la PS Plus. Este de inteles de ce Sony au abordat aceasta tactica, dar realizand ca este o decizie nepopulara au facut stanga-mprejur si si-au revizuit declaratiile:

„Prioritatea nostra pentru DriveClub este lasam publicul sa se bucure de tot ceea ce are jocul de oferit. Playstation recunoaste ca sistemul precedent in care DriveClub era legat de Playstation Plus nu era acceptabil, ca rezultat, am decis ca jocul sa nu mai aiba nevoie de PS Plus pentru a fi jucat, astfel ca toti utilizatorii nostrii se pot bucura de acest titlu, indiferent ca au un abonament sau nu.” 

In traducere libera: „Cu DriveClub am gresit si noi … un pic!”

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button