GamingRSS PaginaDeMedia

PlayStation 5 va fi foarte greu de cumparat in perioada lansarii

Chiar daca au existat discutii despre acest subiect, Sony nu crede ca lansarea din iarna a lui PlayStation 5 va fi amanata. Insa conform unui raport de la Bloomberg, exista o sansa foarte mare ca stocurile initiale sa fie foarte mici. Japonezii sustin ca vor avea undeva intre cinci si sase milioane de unitati pana la finalul lunii Martie 2021. Comparativ, in perioada lansarii lui PS4, au fost vandute sapte milioane si jumatate de console.

Motivul pentru aceste numere relativ mici nu este insa legat de noul virus, ci de asteptarile producatorului. PlayStation 5 este o masinarie mult mai ambitioasa din punct de vedere tehnic, deci va avea un pret mai mare si automat, mai putini doritori. In timp ce PS4 a fost 399$ in ziua lansarii, analistii de la Bloomberg se asteapta ca noile console sa fie cel putin 450$.

Productia in masa de PlayStation 5 va incepe in luna Iunie. Aceasta informatie sugereaza si faptul ca vom vedea, in sfarsit, cum arata consola in viitorul destul de apropiat. Pana in acest punct avem specificatiile si stim cum arata controller-ul. Nu ar trebui sa mai dureze mult pana vedem la fata noua consola de la Sony. Odata ce sistemul va intra in productie, informatiile vor fi mult mai greu de pazit. Si anuntul noului DualSense se pare ca a fost facut mai devreme deoarece unii dezvoltatori au acces la el deja.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button