GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

PlayStation 5 va avea multe jocuri cu o componenta narativa foarte solida

Sony s-a angajat intr-o misiune foarte importanta pentru noua generatie de console. Compania isi doreste ca PlayStation 5 sa aiba un catalog mare de jocuri single-player cu story foarte bun. Declaratia aceasta a fost facuta de Hermen Hulst, seful PlayStation Worldwide Studios.

Intr-o conversatie cu cei de la PlayStation Blog, Hulst a fost intrebat despre viziunea pe care o au Worldwide Studios. Aceasta este reteaua interna a japonezilor pentru studiourile de jocuri.

Suntem foarte concentrati pe hardware-ul dedicat, ca de fiecare data. Vom continua sa facem asta. De asemenea, ne indreptam atentia spre jocuri exclusive de calitate; jocuri single-player cu o componenta narativa foarte solida. In acelasi timp, vom continua sa experimentam, sa incercam noi idei. Bagam o fisa si vedem ce iese. Cred ca asta sta la baza Worldwide Studios.

Hermen Hulst, PlayStation Worldwide Studios

PlayStation Classics

Acest anunt suna foarte familiar si am mai vazut asta si in cazul lui PlayStation 4. Iar cu jocuri precum Uncharted 4, God of War, The Last of Us sau Spider-Man, chiar sunt incantat de veste. Acestea au fost piese de rezistenta ale acestei generatii si toate s-au axat pe componenta single-player si pe modul de a expune povestea. Asadar, nu pot fi decat foarte curios si incantat de jocurile pe care PlayStation 5 ni le va aduce.

Pana atunci, toti ochii sunt indreptati catre Xbox Series X, despre care stim si cum arata, si cum se numeste si avem si detalii cheie disponibile. PlayStation 5 ramane inca un secret bine pastrat de catre cei de la Sony, dar sunt sigur ca in curand vom avea ocazia sa-l vedem in toata splendoarea sa.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button