GamingPC&Consoles

PlayStation 5 ar trebui să reapară în stocurile magazinelor

În ultima vreme, cei care au vrut să-și cumpere un PlayStation 5 s-au lovit de o nouă secetă. Consola nu prea este de găsit pe rafturile magazinelor și mulți se văd nevoiți să apeleze la reselleri de pe site-uri precum OLX. Din fericire, în cadrul prezentării Sony de la CES 2023, șeful companiei ne-a vorbit despre această situație și a vrut să asigure fanii că problema stocurilor s-a rezolvat, într-un final.

Chiar dacă a ieșit pe piață în luna Noiembrie 2020, consola japonezilor a fost greu de găsit până spre toamna anului trecut; aproape doi ani distanță de la prima apariție. Pe lângă problema cu stocurile, prețul lui PlayStation 5 a suferit și o majorare, astfel cei care sperau să dea 2.000 de lei pe versiunea Digital nu au avut prea mare noroc. Bine, aici nu este doar vina celor de la PlayStation, mai ales că am trecut prin perioadele dificile prin care am trecut. Pare însă că lumina de la capătul tunelului este din ce în ce mai aproape și gamerii care își doresc o consolă o vor putea cumpăra în curând.

Să fiu sincer, cei care își vor cumpăra un PlayStation 5 abia pe-acum nu vor fi pierdut mare lucru. Comparativ cu generațiile trecute de console, din 2020 și până acum să zic că ar fi maxim vreo cinci jocuri exclusive de neratat, restul fiind disponibile și pe PC sau Xbox. Acum că avem God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West, portarile next-gen ale The Last of Us Part 1 și 2 și Gran Turismo 7, cei care nu au avut până acum un PS5 vor fi întâmpinați de o librărie bogată și servicii faine.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button