GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sony promite un preț bun pentru Playstation 5

Anunțul caracteristicilor cheie pentru consola Playstation 5 a luat lumea prin surprindere săptămâna aceasta. Dar o parte foarte esențială nu făcea parte din acest anunț: Prețul!

Ce e drept, anunțul nu pomenea nimic despre RAM, data lansării, jocuri făcute strict pentru hardware-ul său, cum va fi implementat Ray Tracing cu exactitate și ce performanță efectivă are acel SSD minune de care se va folosi. Dar detaliul pe care lumea vrea să îl afle cel mai mult acum este prețul. La urma urmei, poate fi o consolă foarte bună, dar dacă va costa o mână și un picior nu va avea o popularitate prea mare.

Așa că Sony a venit să tempereze pesimismul, Mark Cerny declarând că se va încerca lansarea consolei Playstation 5 la un preț ce va fi care va fi pe placul gamerilor, considerând funcțiile sale avansate.

Nu sunt deocamdată indicii despre cam ce preț ar putea avea, din păcate. Și fiind vorba de Sony, nu prea este clar ce ar putea fi. Vorbim de compania care a lansat o consolă de 600 de dolari(Playstation 3), iar la criticile că era prea scumpă a răspuns cu ceva ce suna aproximativ ca „Avem o consolă atât de bună încât lumea va dori să lucreze mai mult pentru a-și putea permite una”. Dar, în același timp, trăim în epoca în care un telefon tinde să coste cât o mașină, așa că nu este clar unde se poate ajunge cu prețul.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button