GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Playstation 5 are un mod de consum redus

Când pui pauză la joc, pui pauză foarte bine

Consola Playstation 5 se pregătește pentru marea sa dezvăluire și lansarea de anul viitor. Au fost lansate deja detalii despre ce fel de hardware vom vedea, precum și câteva demonstrații practice pentru avantajul pe care îl are la timpii de încărcare față de generația actuală.

Dar încă mai sunt lucruri pe care Sony le poate anunța cu pipeta până ce va fi lansată consola. Iar astăzi avem o informație nouă și potențial interesantă. Playstation 5 va dispune de un mod special de suspendare a gameplay-ului, ce vă permite să puneți pauză unui joc în așa fel încât consumul de energie al consolei să devină aproape neglijabil.

În modul acesta de suspendare, va necesita doar 0.5W pentru ca dispozitivul să își păstreze funcțiile principale și progresul utilizatorului. Cum poate să facă asta? Nu este clar, din moment ce nu au fost anunțate detalii.

Dar, dacă vreți o speculație, ar putea trânti RAM-ul pe SSD-ul foarte rapid al sistemului, și opri cam totul, într-un mod similar cu hibernarea de pe un PC. Revenirea la funcțiune ar dura doar câteva secunde, din moment ce Playstation 5 are stocare de performanță foarte bună.

Consola va fi lansată anul viitor, vă puteți aștepta la o dezvăluire pe larg pe la E3… dacă Sony mai vine la E3, sau la vreun alt eveniment din acea perioadă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button