GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

PlayStation 5 are deja cateva titluri de lansare confirmate

Suntem inca departe de anuntul oficial al titlurilor de lansare pentru PlayStation 5, dar unul dintre reprezentantii companiei este destul de sigur ca ai vrea sa stii ce o sa te poti juca pe noua consola. In cadrul celei mai recente conferinte cu investitorii, CFO-ul Hiroki Totoki a comentat pe scurt despre statusul procesului de dezvoltare al noii console, spunand ca atat studiouri first-party (detinute de Sony) cat si third-party (EA, Ubisoft, etc.) lucreaza la jocuri care nu vor lasa fanii consolei sa se plictiseasca cand vor pune mana pe aceasta.

Procesul de dezvoltare al PlayStation 5 inainteaza conform planului si credem ca procesul de creatie al jocurilor merge bine in taberele partenerilor nostri. Vrem sa oferim experiente de gameplay interesante, atat pentru utilizatorii actuali de PlayStation 4, cat si pentru potentialii noi cumparatori.

Nu este foarte multa informatie, dar intotdeauna este placut sa aflam starea unui produs care va fi un potential mare succes. Sony a confirmat deja faptul ca perioada sarbatorilor din 2020 va fi momentul in care PlayStation 5 va face primii pasi in piata. Pana atunci insa, mai avem un maraton de cumparaturi cu ocazia reducerilor de Black Friday si a sarbatorilor de iarna; doua perioade in care Sony va avea reduceri care mai de care mai interesante pentru console, accesorii si desigur, jocuri.

Ca si jocuri confirmate pentru PlayStation 5, nu avem o lista oficiala din partea Sony, dar unii publisheri, precum Ubisoft, deja au confirmat faptul ca Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine si Gods & Monsters vor fi lansate atat pentru sistemele de generatie curenta, cat si pentru noua generatie ce urmeaza sa fie lansata. Intrucat toate aceste titluri au fost confirmate pentru luna Martie a anului 2020, este usor de ghicit faptul ca acestea vor avea suport pe PS5 inca din ziua lansarii.

Pe partea de jocuri first-party, lucrurile sunt putin mai complicate. Sony sustine ca noul PlayStation 5 va fi compatibil cu jocurile de PlayStation 4, dar asta nu inseamna ca nu vom avea si variante remastered ale unor jocuri precum The Last of Us 2, Ghost of Tsushima sau chiar si Death Stranding. Sa speram ca nu va trebui sa asteptam foarte mult pana vom avea niste informatii oficiale legate de jocurile de lansare pentru PS5 din partea Sony.

GamesRadar

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button