GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PlayStation 5 ar putea primi un pret si o data de lansare pe 16 Septembrie

Urmatorul eveniment dedicat lui PlayStation 5 va avea loc in data de 16 Septembrie. Data a fost confirmata intr-o postare de pe blogul companiei, insa nu stim nimic despre ceea ce va contine acest eveniment. Din nefericire, istoria m-a invatat sa imi mentin asteptarile jos cand vine vorba de anunturi de la Sony, mai ales cand vine vorba despre noua consola. Dar cine stie? Poate aflam in sfarsit data de lansare si pretul.

Si tot cred ca inca nu vom afla detaliile astea, intrucat anuntul celor de la Sony suna cam asa:

Inainte de lansarea lui PlayStation 5 din iarna, vrem sa mai aruncam o privire la jocurile care vor fi disponibile la lansare (si dupa). Urmatorul nostru eveniment digital va avea in jur de 40 de minute si va contine informatii despre cele mai noi titluri de la Worldwide Studios si partenerii nostri de top.

In afara de noutati despre jocuri, Sony nu a mai oferit insa nimic. Nu tu data de lansare, nu tu pret, iar cu Microsoft care deja a anuntat aceste detalii pare ca noul PlayStation 5 trece printr-o criza de identitate. Ori lansarea si pretul sunt niste secrete atat de mari incat nici cei de la Sony nu le stiu… Si totusi, precomenzile pentru Xbox incep pe data de 22 Septembrie, deci e cam ultima sansa a japonezilor sa vina cu un anunt.

Tot ce stim pana in acest punct este ca PlayStation 5 va fi disponibil in doua variante. Una cu unitate optica Blu-Ray si una fara. Ambele modele vor fi dotate cu un SSD de 852GB special creat pentru aceasta generatie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button