MORE

PlayStation 4K: Data de lansare si pret

Informatii despre pretul si data de lansare a noii console PlayStation 4K, sau 4.5, au fost dezvaluite. Canalul de Youtube The Know sustine ca a obtinut informatii concrete despre cand va fi aceasta consola scoasa la vanzare si cat va costa.

Conform acestor informatii, Sony va lansa consola PlayStation 4K in sezonul sarbatorilor de iarna de anul acesta, o dezvaluire oficiala fiind pregatita pentru E3 in aceasta vara.

Consola va costa numai 400 de dolari, fiind echipata cu hardware mai bun fata de modelul actual, care costa 350 de dolari. Insa nu va fi tocmai hardware ultra-performant sau care sa coste foarte mult.

Pentru aceasta consola sunt pregatite jocuri noi, care sa se foloseasca din plin de hardware-ul mai avansat. Aceste titluri vor functiona si pe variantele existente de Playstation 4, dar nu la acelasi nivel de detaliu. Unul dintre ele se afla in dezvoltare la un studiou Sony, si va fi lansat pe la inceputul anului 2017. Exista o speculatie ca ar fi vorba chiar de un nou titlu din seria God of War.

[The Know]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button