MORE

Playstation 4K a fost confirmat de catre Sony

Chiar daca se stia cam totul despre noua consola Playstation, Sony abia acum a facut anuntul oficial.

Andrew House, sef al diviziei de jocuri video din cadrul companiei Sony, a confirmat existenta unui nou Playstation 4. Consola nu se numeste in mod oficial Playstation 4K, si nici nu a folosit numele Playstation 4 Neo pentru a o descrie, ci „High-End PS4”. Consola cea noua nu isi va face aparitia la E3, desi se asteapta sa ajunga pe piata din aceasta toamna, asa ca probabil va fi prezentata la Tokyo Gamee Show.

Aceasta varianta noua nu este menita sa inlocuiasca Playstation 4, lucru care va fi evident atat din faptul ca cele doua vor fi vandute in paralel, cat si din pretul sau. Consola va fi mai scumpa ca un PS4 normal, oferind mai multa putere care ar trebui sa ajute la rularea jocurilor macar in 1080 la un framerate care poate ca se va apropia de 60 chiar si pentru cele mai noi titluri. Nu s-a precizat ce pret va avea consola, dar va fi profitabila din momentul lansarii, ceea ce inseamna ca nu va fi vanduta in pierdere, cum s-a intamplat cu consolele din generatia anterioara pentru o mare parte din existenta lor.

Conform informatiilor existente, producatorii de jocuri sunt obligati sa mentina compatibilitate intre cele doua sisteme, pana si pentru jocurile care vor rula in VR.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button