GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Playstation 4 trece de 70 de milioane de unități vândute

Sony anunță cu bucurie că a reușit până acum vândă mai bine de 70 de milioane de console Playstation 4.

Numărul ceva mai exact era 70.6 milioane de unități în data de 3 decembrie 2017, și probabil include atât varianta normală cât și cea Pro a consolei. Posesorii de Playstation 4 au fost foarte ocupați în cei patru ani care au trecut de când a fost lansată consola, cumpărând în total 617.8 milioane de jocuri. Dintre acestea, 12.2 milioane au fost strict pentru VR.

Deși continuă să aibă cel mai mare succes de pe piață PSVR a vândut până acum doar două milioane de unități, așa că încă vorbim de un segment cu o bază de instalare destul de modestă, dar cu promisiunea unui viitor destul de strălucit. Merită menționat că Playstation 4 se apropie deja de succesul predecesorului său, care a reușit să atingă 83.3 milioane de unități până ce a fost înlocuit.

Nu am să vă dau numere de comparație pentru Xbox One, din moment ce Microsoft a dezvăluit că nu va mai anunța numere de vânzări, fiindcă pierde. Deși Xbox One X s-a bucurat până acum de un succes destul de mare, așa că această decizie ar putea fi inversată.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button