PC&Consoles

Playstation 4 Slim a fost lansat… accidental

Sony nu a dezvăluit nici o consolă nouă la E3, dar se pare că a lansat oricum una. Playstation 4 Slim a scăpat fără voia companiei de la un magazin care nu știa că încă nu are voie să vândă consola care nici măcar nu a fost anunțată.

Nu este vorba de un fals, ci de o unitate complet funcțională a lui PS4 Slim lansată înainte de termen. Anunțul oficial trebuie să se producă la începutul lunii viitoare, când se așteaptă să fie prezentat și PS4 Neo/4K/CumNaibaÎiSpuneEdition.

Consola PS4 Slim este, în mod logic, mai mică decât varianta inițială. Măsurată cu ochiometrul pare să ocupe cu 30-40% mai puțin loc, la fel ca Xbox One S, comparativ cu primul Xbox One.

CqafN1CWYAEkbXZ-980x735

Detalii prea multe nu am pentru voi în acest moment, dar având în vedere că este vorba aproape de aceeași configurație hardware făcută de AMD, probabil îmbunătățirile aduse cu PS4 Slim sunt aceleași găsite și la Xbox One S. Mai exact, o actualizare a tehnologiei grafice pentru a suporta rezoluția de 4K, pentru video, și redarea de imagini în format HDR.

Informații suplimentare vor fi disponibile începând cu 7 septembrie, când probabil va avea loc și lansarea oficială.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button