MORE

Playstation 4 se va ieftini si in Europa

Dupa dezvaluirea ca Playstation 4 va capata o reducere substantiala de pret in SUA si Canada, avem acum confirmarea ca nici Europa nu scapa de o schimbare a pretului.

Mai multi distribuitori, din tari precum Franta si Olanda, au inceput sa afiseze anunturi si reclame care indica destul de clar o scadere de pret a consolei Playstation 4, cu 50 de euro.

Astfel, in loc sa cheltuiti 400 de euro pe un PS4, veti avea de dat numai 350 de euro. Aceasta scadere de pret ar urma sa intre in vigoare in toata Europa incepand cu 21 octombrie. Asta foarte probabil va include si Romania, probabil la aceeasi data.

PS4pricecut

Pe langa asta, marja de profit este cu atat mai mare, cu cat Sony amana taierea pretului, astfel se intelege de ce dureaza atat de mult ieftinirea consolei. Lucru care se va intampla, daca este sa dam crezare unor zvonuri, pe data de 21 octombire, conform unor scanuri aparute pe net ce vin gratie unor retaileri olandezi, acesta stipuland scaderea pretului cu 50 de euro pe teritoriul tarii. Astfel, varianta de 500 de GB a consolei va avea pretul de start de 349.99 Euro, in timp ce Assassin’s Creed bundle, versiunea de 1TB va costa 399.99 Euro.

Si variantele non-standard ale consolei vor fi disponibile la pret redus.

Olanda nu este singura tara care anunta in schimb scaderea de pret, o serie de materiale promotionale cu preturi identice aparand si din Franta, existand sanse foarte mari ca in timpul Paris Games Week sa fie anuntat in mod oficial scaderea pretului lui PS4.

Asa ca daca pana acum ati tot amanati sa cumparati o consola Playstation 4, acesti 50 de euro v-ar putea convinge sa faceti pasul. Alternativ, cu acesti bani ati putea lua o placa video mai buna si ati putea ramane in „PC Master Race”.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close