MORE

Playstation 4 poate fi plin de surprize si de serpi.

Nu stiu cu siguranta daca ce urmeaza este incident amuzant, sau o mostra excelenta de marketing de gherila, dar s-a intamplat ceva hazliu legat de Playstation 4 recent.

Un electrician din Brazilia incerca sa repare un Playstation 4 defect, cand a primit o surpriza foarte neasteptata. Cand a dat drumul consolei, aceasta a inceput sa emane fum. Incercand sa o desfaca si asteptandu-se sa vada un circuit integrat ars, a gasit un sarpe mort in consola.

Sarpele parea a fi destul de solid, in sensul ca era aproape mumificat, semn ca a stat in consola de ceva vreme, probabil intrand printr-o gaura de aerisire si ramanand blocat acolo sau fiind electrocutat. Majoritatea oamenilor mai trebuie sa isi curete din cand in cand consola de praf, poate ocazionalul paianjen, dar acum avem si serpi. Intr-un fel are sens, din moment ce au fost gasite adesea PC-uri cu soareci. Posibil ca sarpele sa se fi ratacit, in timp ce cauta hrana si a nimerit in sistemul de gaming gresit.

Alternativ, totul ar putea fi o campanie de promovare pentru un seria Metal Gear. Asta sau Sony a facut un parteneriat cu oricine detine drepturile pentru Snake pentru a face o varianta exclusiva de PS4 a lui Snake. In era moderna nu prea poti exclude aceste posibilitati, indiferent cat de ridicole ar fi.

[Gamerant]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button