MORE

Playstation 4 va permite neoficial Remote Play pe PC

Abordarea celor de la Microsoft cand vine vorba de unificarea platformelor de gaming a companiei pare sa fi dat roade. Comunicarea dintre PC si Xbox pare sa fie lozul castigator in unele cazuri. Practic acest serviciu de streaming permite redarea imaginilor pe monitorul PC-ului, lucru care functiona pana acum doar in cazul Xbox One-ului.

Cu toate ca pana acum functia de remote play a fost disponibila doar pentru Xbox One, un dezvoltator software s-a gandit sa poata sa faca acest lucru de unul singur, fara ajutorul inginerilor Sony. Astfel, tanarul si-a asumat rolul de mic hacker si a adus la lumina o functie de direct streaming pentru Playstation 4. Pentru ca poate si pentru ca Sony ar trebuii sa angajeze individul! Parerea noastra, pentru ca a realizat ceva pe care multi l-au cerut.

Grupul numit Twisted a lucrat zi lumina incepand din octombrie 2014 pana in noiembrie 2015 pentru a realiza traznaia, iar toata munca s-a materializat intr-un proiect de mare succes. Toate astea pentru a oferi publicului functia de Remote Play PS4 – PC. Iar nazdravania are si un pret estimat in jur de 8.5 euro. Am mentionat si faptul ca au si un „proof of concept”? Daca nu, mai jos aveti un video care ne si arata cum functioneaza tot acest proces de streaming.

[ Twisted ]

Articole asemanatoare

Back to top button