Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Playstation 4 permite acum Remote Play pe PC

/
/
/

Varianta 3.5 de firmware a consolei Playstation 4 va permite de acum inainte sa folositi functia de Remote Play intre consola si un PC.

Nu conteaza daca este vorba de un PC care ruleaza Windows sau unul bazat pe sistemul de operare OSX, dar este important ce editie folositi. Mai exact, sistemul de Remote Play al Playstation 4 va functiona numai daca folositi un PC cu Windows 8.1 sau mai nou, OSX 10.10 sau OSX 10.11.

Sistemul permite transmiterea unui joc de pe Playstation 4 pe PC, de unde va putea fi jucat fara probleme, in functie de capacitatea conexiunii. Remote Play suporta in acest moment rezolutii de 360p, 540p si 720p, la 30 sau 60 de cadre pe secunda, daca optiunea ce din urma este suportata de joc.

Ca standard, toate jocurile sunt detectate ca ruland in 960×540 la 30 de cadre pe secunda. Nu tocmai genul de lucru pe care ai vrea sa il vezi ruland pe un PC, dar cel putin poti impinge rezolutia pana la HD.

Noul update mai adauga si optiunea de-a ramane invizibil, pentru cei care isi valorifica intimitatea.

[Sony]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar