PC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Noul update pentru PlayStation 4 cauzează probleme grave consolei

Situația privind stocurile de PlayStation 5 încă este incertă, așa că cei care dețin un PS4 încă sunt avantajați. Consola nu dă semne de oboseală la fel cum nici actualizările nu încetează să apară, însă probleme pot apărea oricând, iar cel mai recent update este unul din acele elemente problematice.

Actualizarea 9.00 a fost lansată în urmă cu câteva zile, iar cei care au instalat-o pe PS4 au s-au trezit cu diverse erori care pornesc de la îngreunarea puterii de procesare și ajung la freeze-uri (Error SU-42118-6), crash-uri și imposibilitatea de a accesa anumite funcționalități. Problemele au fost semnalate pe reddit, iar ele par să afecteze aleatoriu consolele, indiferent de modelul acestora.

Încă nu a fost comunicat vreun fix pentru această actualizare de PlayStation

Pentru cei care au primit din timp avertizarea, o idee înțeleaptă ar fi să aștepte până când Sony va introduce un fix oficial, însă dacă amâni actualizarea prea multă vreme vei pierde accesul la anumite funcții de pe PlayStation 4. Compania nu a lansat încă niciun fix sau vreo înștiințare, așa că, pentru moment, totul ține de noroc. Dacă te numeri printre cei care au instalat update-ul 9.00, există șansa să te lovești de una sau mai multe probleme:

  • Crash-uri;
  • Bricking (sistemul devine inutilizabil);
  • Freeze-uri;
  • Erorri de rețea și DNS;
  • Blocarea controller-ului;
  • Consola rulează din ce în ce mai greoi;
  • Imposibilitatea accesării PlayStation Store;
  • Paginile web nu mai pot fi deschise;
  • Instalarea update-ului nu poate fi finalizată;

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button