MORE

PlayStation 3 nu se va mai comercializa in Noua Zeelanda

Anuntul ca Playstation 3 nu se va mai comercializa in Noua Zeelanda marcheaza sfarsitul unei ere. O era care se apropie cu pasi repezi, sfasitul unei epoci fiind la doi pasi departare. Pasi pe care multi dintre noi nu doresc sa ii faca, dar totusi, tehnologia avanseaza si odata cu ea si oamenii.

Absenta unui canal oficial de distributie pentru Playstation 3 nu marcheaza nici pe departe sfarsitul comercializarii consolei in Noua Zeealanda, deoarece magazinele inca mai au stocuri pentru a satisface un eventual client, totusi, dupa ce acestea se vor termina, doar consolele second hand se vor mai gasi pe teritoriul tari.

In prezent, Noua Zeelanda este singura tara in care Playstation 3 nu mai este disponibil spre comercializare, totusi, Sony se pare ca doreste sa intrerupa distributia si pentru alte regiuni. Care sunt acestea, inca nu se stie. Cert este ca anuntul a fost facut public pe pagina de Facebook dedicata Playstation Noua Zeelanda, post care a fost primit cu destule comentarii negative, motiv pentru care a fost si sters. Dar, am putut face rost de corpul original:

„Sony ne-a informat ca PlayStation 3 nu se va mai comercializa in mod oficial in teritoriul Noii Zeelande – Sfasitul unei ere! Care este cea mai placuta amintire pe care o ai cu PS3-ul?” Au scris pe pagina de FacebookPlaystation 3

Dupa indepartarea mesajului nu a durat mult si o declaratie oficiala a aparut, prin intermediul site-ului ThoseGamers, Sony confirmand astfel ca nu vor mai distribui console Playstation 3 catre retaileri, totusi au tinut sa informeze publicul ca aceasta consola este in continuare sustinuta si inca disponibila in NZ.

[ThoseGamers]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button