PC&Consoles

Playerunknown’s Battlegrounds poate primi un mod doar de first person

Playerunknown’s Battlegrounds nu doar că își va merita pluralul în curând, mulțumită hărții cu deșert ce se află acum în dezvoltare, dar are șanse bune să primească și un mod la care poate fi folosită doar perspectiva first person.

Până când asta se va întâmpla, jocul mai are ceva optimizare de primit la modul în camera first person funcționează. O setare care să schimbe câmpul de vedere este practic deja implementată, doar că funcția încă nu este disponibilă pentru publicul larg.

Apoi, urmează implementarea de servere dedicate jucării doar în modul first person. De ce s-ar folosi servere separate pentru asta? Fiindcă a juca în first person atunci când restul lumii poate comuta la camera externă nu ar prea genera o experiență echilibrată. La urma urmei, camera third person vă permite să priviți după colțuri.

Modul dedicat de first person va necesita ceva muncă pentru a fi implementat, iar deocamdată toată lumea este ocupată cu partea esențială, cea de a termina jocul până ce spiritul întunecat care se ascunde în Early Acces îl va înșfăca și-l va ține captiv aici pe vecie. Așa că nu va fi disponibil în viitorul imediat, ci poate atunci când Playerunknown’s Battlegrounds se apropie de lansare, sau chiar după acest eveniment.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button