GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Playerunknown’s Battlegrounds va primi Training Mode

Un nou mod este la orizont pentru versiunea PC a lui Playerunknown’s Battlegrounds. Ca parte a inițiativei sale „Fix PUBG”, dezvoltatorul intenționează să introducă luna viitoare o caracteristică cerută „fervent” la jocul de battle royale: un Training Mode.

În acest mod nou, jucătorii vor putea să testeze cu ușurință diferite vehicule și arme, precum și să practice diferitele abilități de care au nevoie pentru a reuși la joc, de la parașute la sărituri. Modul acceptă cinci până la 20 de jucători și este amplasat pe o nouă hartă situată în deșert, de 2 x 2 km, care cuprinde un poligon de tragere, mai multe piste de vehicule, un curs parkour și chiar o zonă deschisă cu apă pentru vehiculele acvatice.

Dave Osei, designer principal la PUBG Madison, a scris într-o postare pe Steam.

Training Mode a fost conceput de la început pentru a avea o hartă persistentă – cu spațiu pentru a introduce noi zone, precum și idei pe care jucătorii doresc să le vadă implementate în viitor. Am vrut să trecem dincolo de ceea ce cereau jucătorii, așa că nu vrem ca harta să fie doar un poligon de tragere, ci o hartă deschisă, unde jucătorii pot testa o varietate de abilități pe placul inimii lor.

PUBG Corp. nu a anunțat data exactă când modul de antrenament va ajunge în joc, dar dezvoltatorul declară că intenționează să îl lanseze cândva în septembrie. Între timp, puteți citi mai multe detalii despre funcțiile și zonele propuse pe care modul le va conține pe Steam.

Campania „Fix PUBG” a fost anunțată pentru prima oară la începutul acestei luni și va fi o inițiativă „de lungă durată” pentru a îmbunătăți Playerunknown’s Battlegrounds, prin implementarea unor caracteristici cerute frecvent de fani, remedierea erorilor, îmbunătățirea calității vieții și multe altele. Campania este setată să ruleze până în octombrie. Puteți afla mai multe despre campanie pe site-ul Fix PUBG.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button