PC&Consoles

Playerunknown’s Battlegrounds va primi suport pentru cross-play

Playerunknown’s Battlegrounds, DayZ-ul anului, se pregătește pentru câteva schimbări importante în viitorul său apropiat, iar una dintre ele pare că va fi adăugarea de suport pentru Cross-Play.

Dezvoltatorilor jocului le-ar surâde ideea de-a oferi celor care au Battlegrounds pe PC și pe Xbox să poată să participe la sesiuni comune, iar implementarea de bază a conceptului nu ar fi dificilă.

Totuși, nu înseamnă că va fi ceva adăugat în Battlegrounds de la următorul update. Chang Han Kim, executive producer al proiectului, a declarat că încă mai sunt câteva probleme care trebuiesc soluționate până atunci. Cea mai notabilă fiind că un mouse oferă un grad mai mare de precizie la țintire decât un gamepad, și ca urmare va trebui reglat nivelul de asistență de care jucătorul beneficiază. Prea multă, și nu va fi cinstit pentru cei care țintesc manual, prea puțină și un gamepad va fi inutil la țintire.

Important este că Microsoft nu are vreun fel de reținere la a-și deschide platforma pentru crearea de sesiuni comune între jucătorii de pe PC și de pe Xbox. Jocul este încă în Early Access, așa că implementarea funcției nu va fi tocmai o prioritate.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button