GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PlayerUnknown’s Battlegrounds trece de la Battle Royale la War Mode

Echipa din spatele PlayerUnknown’s Battlegrounds este acum mai clară în privința planurilor lor de a adăuga moduri de joc, în afară de cel cu zombie și de battle royale-ul care i-a consacrat.

 

Dezvoltatorul a dezvăluit că experimentează un War Mode care are un comportament mai mult în stilul clasicului Deathmatch din alte jocuri, în loc să urmeze formula specifică PUBG. Vei primi un SMG încă de la începutul jocului, iar acesta nu se termină atunci când mori – echipele continuă să facă respawn, până când una dintre ele ajunge la 80 de puncte printr-o combinație de kill-uri, scheme de knockdown și revive-uri. Nu ar trebui să fie la fel de frustrant pentru începători (care pot muri la câteva secunde de la începutul unui meci battle royale, dacă nu sunt atenți) și ar putea avea un ritm mai rapid, având în vedere că jucătorii nu mai trebuie să muncească pentru armele cu care încep lupta.

War Mode este disponibil numai pentru serverele personalizate (care în acest moment pot fi create doar de PUBG Partners pe PC-urile cu Windows), dar există planuri de a le aduce publicului larg prin intermediul unor evenimente.

În ceea ce privește jucătorii de pe Xbox One, există câteva vești și pentru ei. PlayerUnknown (adică Brendan Greene) și Larry „Major Nelson” Hryb de la Microsoft au confirmat că versiunea Xbox One a PUBG va obține, în sfârșit, cea de-a doua hartă a jocului, Miramar, în luna mai. Acest lucru nu va fi neapărat o veste bună pentru toată lumea (criticii au susținut că peisajul deșertului de pe această hărtă duce la prea multe lupte între sniperi), dar este o veste bună dacă v-ați plictisit să jucați pe Erangel și doriți să aveți varietatea de care au parte cei de pe Windows. Nu că paritatea va dura prea mult timp, ținând cont că următoarea hartă Savage urmează să apară foarte curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button