PC&Consoles

PlayerUnknown’s Battlegrounds se pregătește de ceață

PlayerUnknown’s Battlegrounds, popularul simulator de „Poate un joc incomplet de 30 de euro venit de nicăieri să demoleze un joc gratuit făcut de Valve bazat pe DotA? Află acum!”, este pe cale să primească un update foarte interesant.

Bluehole va lansa săptămâna viitoare un update menit să adreseze o mică parte din problemele de ordin tehnic ale jocului, dar mai important de atât, va integra noutăți. Veți avea parte de o armă nouă, un Mini-14, ce ar trebui să fie cunoscut fanilor seriei Jagged Alliance. Această armă nu va fi îngrămădită în cutiile alea care tot pică din cer, ci va putea fi găsită oriunde prin lumea jocului.

Veți avea parte acum de clasamente dedicate pentru modul de first person, ceva foarte important, fiindcă în esență este un joc diferit față de varianta standard a lui PlayerUnknown’s Battlegrounds.

PlayerUnknown's Battlegrounds pubg

Și fără îndoială lucrul care va atrage atenția tuturor în acest update este integrarea hărții cu ceață. Da, acum nu doar că aveți un apus de soare portocaliu, un miez de zi plictisitor și acea ploaie în care totul lucește de parcă ar fi făcut din plastic, dar și posibilitatea de a juca prin ceață. Nu s-a clarificat exact cât de multă ceață va fi sau cât de mult va limita vederea, dar cu puțin noroc va fi mult. Cei care dau de un SKS și o lunetă 8X fix în mijlocul cercului în primele trei minute trebuie să fie pedepsiți cumva.

PlayerUnknown’s Battlegrounds a trecut recent de 10 milioane de unități vândute, creatorul său așteptându-se să atingă 100 de milioane cândva în viitor. Nu pare a fi un vis prea exagerat în acest moment.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button