GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PlayerUnknown’s Battlegrounds rămâne fără PlayerUnknown

Creatorul lui PlayerUnknown’s Battlegrounds a anunțat că se retrage din operațiunile de zi cu zi ale jocului popular de battle royale și va fi în schimb concentrat pe „proiecte speciale” într-un nou birou al companiei PUBG Corp. Designerul principal, Brendan Greene, a făcut anunțul public pe Twitter. Acesta a declarat:

În timp ce rămân ca director de creație la PUBG, dezvoltarea va fi condusă de Taeseok Jang și echipa fantastică cu care am avut onoarea de a lucra în ultimii trei ani. Ei au unele lucruri minunate planificate pentru acest an, iar eu abia aștept să vi le pot comunica cât mai curând!

Mergând mai departe, voi avea sediul la Amsterdam, în loc de Seoul, și mă voi concentra pe construirea unei divizii complet noi pentru a ne concentra asupra cercetării și dezvoltării jocurilor.

Greene a declarat că noua poziție se va concentra pe „explorarea, experimentarea și crearea de noi tehnologii, instrumente, și gameplay„. Aceste experimente ar putea reveni în PUBG sau s-ar putea transforma într-un joc complet nou. În acest moment nu este clar în ce anume se va concretiza această lucrare sau dacă va fi făcută public ca produs de consum.

PlayerUnknown’s Battlegrounds este considerat ca fiind primul joc de battle royale, care a inspirat imitatori precum Fortnite și Apex Legends. Piața este deschisă în prezent, inclusiv cu noi moduri din shootere a francizelor de renume, precum Call of Duty: Black Ops 4. PUBG a rămas în dezvoltare cu o bază de utilizatori activă. Studioul tocmai a anunțat o versiune gratuită pentru PC-uri, iar hărțile sale vor fi remasterizate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button