PC&Consoles

PlayerUnknown’s Battlegrounds iese în sfârșit din Early Access

Popularul joc de multiplayer PlayerUnknown’s Battlegrounds a ieșit oficial din statutul de Early Access de pe PC și a intrat în versiunea 1.0. Jocul revine online după o perioadă lungă de mentenanță programată, astfel încât acum vă puteți întoarce la distracție.

Drumul spre debutul lui PUBG a fost însă pavat cu unele frustrări destul de mari. Jocul a petrecut doar nouă luni în Early Access, cu mult mai puțin timp decât alte titluri, iar în timp ce aceasta a fost o perioadă relativ netedă, lansarea a fost plină de probleme legate de servere care au afectat debutul mult așteptat al jocului.

Perioada de întreținere a serverului a fost anunțată oficial ca începând pe 22 decembrie, care va începe la ora 2 a.m., cu două ore mai devreme decât planificarea inițială a întreținerii. Era programată să se încheie la ora 9 a.m., dar contul Twitter PUBG nu a anunțat că jocul este din nou funcțional decât o oră mai târziu.

Marea lansare a fost anunțată pentru 20 decembrie, astfel încât lansarea oficială a fost întârziată pentru ceva timp, cu serverele picate pentru toți jucătorii până la încheierea perioadei de mentenanță. Jucătorii au pierdut o bună parte a timpului de joc în așteptarea debutului actualizării, dar le-a oferit tuturor timp pentru a își reîncărca bateriile, deoarece clasamentele jocului au fost șterse în întregime în pregătirea lansării versiunii 1.0.

Saltul la 1.0 include mult mai mult decât o schimbare a versiunii, deoarece introduce mecanisme noi, cum ar fi săritul și cățăratul, precum și o nouă hartă situată în deșert, numită Miramar. Noua funcție 3D Replay vă permite să verificați cine v-a scos din joc, pentru a vedea nu numai de unde a survenit lovitura letală, dar și de cine a fost executată.

Este un moment de sărbătoare, așa cum ar trebui să fie evident, deoarece jocul a reușit, de asemenea, să atingă 30 de milioane de jucători combinați pe Xbox One și pe PC. Asta nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece PUBG a reușit să vândă 10 milioane de exemplare de la debutul său pe Early Access. PlayerUnknown’s Battlegrounds a cunoscut o creștere uluitoare de când a intrat pe scenă, iar odată cu sosirea sa pe Xbox One și părăsind granițele lui Steam Early Access, are destul spațiu să crească și să evolueze. Cu siguranță va fi interesant să vedem unde se va situa peste șase luni.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button