GamingPC&ConsolesTech&IT

PlayerUnknown’s Battlegrounds este acum lansat oficial și pe Xbox One

Astăzi este o zi mare pentru versiunea Xbox One a jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds, deoarece ultimul patch îl aduce oficial la versiunea 1.0. În plus față de punerea în aplicare a unui număr de îmbunătățiri de optimizare și caracteristici în stilul quality of life, peticul mai introduce de asemenea arme noi și a treia hartă jucabilă.

Vedeta o reprezintă, desigur, harta cu aromă sud-asiatică, Sanhok. Acolo jucătorii se pot lupta până la moarte într-un trio de insule tropicale luxuriante care ocupă aproximativ un sfert din dimensiunea celorlalte două hărți ale jocului, oferind astfel meciuri mai rapide și mai intense.

Peticul extinde de asemenea arsenalul disponibil cu arme precum pușca de asalt QBZ, pușca QBU destinată lunetiștilor și un vehicul nou, camionul Rony, dintre care ultimele două sunt exclusive pentru Sanhok. În plus, peticul mai adaugă arme și skin-uri la parașute și introduce noul sistem de cutii cu recompense. Și peste toate acestea, jocul mai primește o serie de îmbunătățiri pe partea de performanță și corecții de bug-uri. Lista de schimbări mai dezvăluie două noi caracteristici, War Mode și Custom Matches, care vor fi lansate în viitorul apropiat, primul fiind lansat pentru un eveniment de week-end mai târziu în această lună, iar cel de-al doilea va fi lansat la mijlocul lunii octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button