PC&Consoles

Playerunknown’s Battleground nu va muri în Early Access

Jocurile de supraviețuire/battle-royale de pe PC au de obicei tendința să fie lansate pe Early Access, iar apoi să moară acolo fără nici un fel de șansă să mai vadă vreodată lumina zilei într-o variantă care măcar să fie apropiată de cea finală.

Studioul Bluehole și creatorul jocului promit că Playerunknown’s Battleground nu va avea același sfârșit trist ca DayZ, H1Z1 sau celălalt joc al cărui nume nici măcar nu vi-l amintiți. Așa că spre finalul lui octombrie jocul va ieși din Early Access, va fi întreg, va fi complet.

Până atunci mai este foarte mult de lucru pentru a face elementele de bază ale jocului mai puțin groaznice, cum ar fi săritul peste un gard rupt, inamicul peren al celor care se așteptau la coliziuni coerente.

Playerunknown’s Battleground are, din fericire, bani suficienți din cauza succesului său pentru ca dezvoltarea sa să continue în ritm alert, cel puțin până la sfârșitul anului. Iar, conform creatorului jocului, faptul că de producția motorului grafic se ocupă Epic Games ajută foarte mult la ușurarea efortului general.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button