PC&Consoles

Playerunknown’s Battelground se mută în deșert

Playerunknown’s Battleground este printre cele mai populare jocuri ale momentului, chiar dacă încă se mai află în Early Access și este pe alocuri iritant de incomplet. Dezvoltatorii săi au însă planuri mari, și un buget pe măsură mulțumită celor mai bine de 4 milioane de exemplare deja vândute.

Una din următoarele adiții pe care le veți vedea în joc este o hartă nouă. Aceasta este încă în lucru, așa că probabil nu va sosi mai devreme de update-ul ce adaugă abilitatea de-a sări prin ferestre, dar măcar va schimba puțin decorul.

Harta cu deșert ar trebui să ofere ceva amuzament celor care s-au săturat de pășuni, păduri, verdeață și sentimentul că te afli pe undeva prin fostul bloc sovietic. Imaginile mai indică posibilitatea ca în joc să își facă apariția biciclete care pot fi folosite, deși de ce ai vrea să folosești ceva atât de lent și lipsit de protecție este neclar. Desigur, ar avea avantajul că nu generează la fel de mult zgomot ca o motocicletă.

Linii de tren au mai fost zărite, dar Playerunknown’s Battelground probabil nu se va transforma prea curând în Battlefield 1.

Playerunknown’s Battelground tot continuă să câștige teren, fiind deocamdată forța dominantă în lupta pentru titlul de: „jocul battle-royale-survival care chiar a ieșit din early access și nu este groaznic”. Ceilalți concurenți: DayZ, Rust, H1Z1 și The Culling nu o duc la fel de bine.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button