GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PlayerUnknown nu va lucra la PUBG2 și se va axa pe alte proiecte

Este probabil ca anul 2018 să rămână în istoria jocurilor ca fiind anul genului battle royale. Dar deja suntem în de 2019, iar dezvoltatorii de jocuri trebuie să găsească următorul hit înainte ca popularitatea genului battle royale să dispară. De aceea, dezvoltatori precum Brendan „PlayerUnknown” Greene au pus ochii pe ceva complet diferit.

Greene a anunțat luna trecută pe Twitter:

Împreună cu o echipă de dezvoltatori de jocuri și cercetători, vom explora noi posibilități de interacțiune și conexiune în spațiul de joc.

Pentru el, asta înseamnă sfârșitul genului battle royale.

El a fost atent să nu spună în interviul său cu Gamesindustry.biz că genul battle royale e pe cale să apună, dar a zis că restul dezvoltatorilor PUBG „au frâiele genului battle royale, ei știu ce este PUBG și genul nostru de battle royale. Ei înțeleg ce vrem de la joc și ce vrem să facem cum el mai departe„. Deci, el a văzut acest lucru ca fiind o oportunitate de a trece la următorul proiect.

Din păcate, el nu spune care va fi următorul său proiect deoarece este încă în faza de team building, dar a spus că are timp să exploreze.

Nu există nici un termen limită aici, avem câțiva ani să experimentăm. Gaming-ul și industria sa au devenit atât de grele, încât suntem norocoși să ne permitem așa ceva. Ne permitem să explorăm cu adevărat și să fim curioși o perioadă.

În esență, datorită succesului imens al lui PUBG, Greene este capabil să exploreze și să dezvolte idei noi și doar să exploreze.

Potrivit lui Greene, genul battle royale are încă loc pentru a crește. El a folosit esport-urile ca un exemplu pentru direcția în care s-ar putea îndrepta genul. Dar în privința sa, el vrea „să se distreze, dar și să vadă dacă [el și noua lui echipă] poate face ceva bun„.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button