PC&Consoles

PlayerUknown’s Battlegrounds a devenit cel mai popular joc de pe Steam

Evenimentul pe care l-am așteptat a avut loc zilele trecute. PlayerUknown’s Battlegrounds a reușit să întreacă Dota 2 în topul celor mai jucate titluri de pe Steam.

Această reușită este impresionantă din mai multe motive. Cel mai notabil dintre ele este că în nici un an de zile acest joc a reușit să devină mai popular decât continuarea foarte bine finisată a unuia dintre cele mai populare jocuri și sporturi electronice făcute vreodată. PlayerUnknown’s Battlegrounds se întâmplă să fie și un joc de 30 de dolari, aflat încă în early access și pe alocuri foarte nefinisat, în timp ce Dota 2 este gratuit și făcut de Valve.

Merită menționat că asta nu îl face încă cel mai popular joc din lume, din moment ce PUBG încă nu are zecile de milioane de vânzări de care ar avea nevoie în Asia pentru a detrona giganți adevărați, ca League of Legends. Ultima dată când Riot a dezvăluit numărul de jucători zilnici, erau în jur de 7.5 milioane.

DotA 2 și-a revendicat coroana în acest moment, dar probabil o va pierde iarăși până în această seară. Așa că tot mai este mult de lucru pentru ca PlayerUnknown’s Battlegrounds să devină chiar cel mai popular joc de PC. Dar pe Steam, deocamdată domină, chiar și în fața giganților ca GTA 5, Counter-Strike și fantoma lui Half-Life 3.

Situația probabil se va îmbunătăți după ce PUBG va primi acel update menit să rezolve problema de a nu putea sări peste un gard de o jumătate de metru decât dacă îți iei elan cât pentru o săritură olimpică de înălțime.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button