GamingPC&ConsolesTech&IT

Platinum Games promite un joc nemaivăzut

Studioul Platinum Games este cunoscut pentru o sumedenie de jocuri destul de interesante. Ne-a adus Bayonetta, ne-a adus Nier Automata, a făcut un joc oribil cu Țestoasele Ninja, dar în general a creat lucruri bune. Iar pe vremuri, când părți din studiou erau la Clover, au creat God Hand.

Toate jocuri felurite și creative, atunci când proiectele lor nu sunt anulate de către Microsoft. Dar ce va urma promite să fie și mai și? Și ce exact va fi? Ceva ce nu a mai fost făcut până acum. Declarația vine de la Atsushi Inaba, șef al studioului, și este pe cât de vag sună. Dar, în același timp, considerând ce fel de tâmpenii a făcut studioul până acum, dacă nici măcar Platinum Games nu l-a făcut până acum, atunci ar putea fi ceva extrem de ciudat. Vorbim de creatorii unui joc la care luai la palme un robot de o sută de metri înălțime (sau cât de înalt era un Metal Gear Ray).

Tot ce a mai spus este că jocul cu pricina se numără printre cele două creații noi ale companiei ce sunt 100% creații proprii, nu se bazează proprietatea altei companii, și nu sunt publicat de altcineva. Cel puțin pe moment, sunt ceva asupra cărora Platinum are în acest moment control deplin. Nu este clar când vom afla mai multe detalii despre lucrurile la care lucrează studioul.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button