PC&Consoles

Platinum Games lucrează acum la două jocuri noi

Producătorii jocurilor Bayonetta și Vanquish, Platinum Games, lucrează la două jocuri pe care și le vor distribui singuri – prima lor tentativă pe acest segment. Șeful departamentului de dezvoltare Atsushi Inaba a declarat pentru GameInformer că, în 2017, compania a încurajat ideile noi de jocuri de la întreg personalul său, ceea ce a dus la „două modele pe care ne-am concentrat cu adevărat„. Având în vedere calitatea jocurilor sale anterioare și faptul că au declarat în aprilie celor de la PC Gamer că ar dori ca toate jocurile sale să fie lansate pe PC, este un lucru îmbucurător pentru fanii platformei.

Din ce s-a declarat până în prezent, aceste jocuri ar putea fi francize noi, decât continuarea jocurilor precedente. Atsushi Inaba a mai spus: „Încercăm să ne creăm propria proprietate intelectuală, să ne creăm propriul nostru joc.” Asta ar avea mai mult sens, într-adevăr, pentru că obținerea drepturilor pentru Bayonetta sau Vanquish de la Sega s-ar putea dovedi complicată (deși nu neapărat imposibilă).

De asemenea, puteți să fiți siguri că cele două jocuri se vor încadra în genul action. Inaba a spus că dorește ca noile jocuri să „surprindă” fanii, dar nu din cauza genului lor. El a declarat:

Dacă veți pune 20 de persoane pe dezvoltare, trebuie să fie ceva concentrat pe marcă și pe subiect și, evident, atunci când oamenii se gândesc la brandul Platinum Games, se așteaptă la acțiune hardcore, nu-i așa? Asta caută. Așa că va trebui să fim reticenți în acest sens.

O echipă de aproximativ 20 ar plasa jocul undeva între un joc AAA și un titlu indie, a spus Inaba. Și dacă sunteți îngrijorați că aceste noi jocuri distrag atenția de la activitatea principală a lui Platinum, atunci Inaba spune că nu este cazul, deoarece noile titluri nu „vor interfera cu relațiile cu alți editori„.

Stilul, dimensiunea și gama de jocuri pe care le facem cu ei vor fi mult mai mari în comparație cu acest proiect, până la punctul în care își vor da seama că nu ne confruntăm pe același segment de piață.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button